جديدترين يافته پزشكان و پژوهشگران نشان مي دهد كه رعايت يك سري رفتار و عادت دهگانه كه مهمترين آن ها تلاش براي كسب اعتماد به نفس و داشتن استقلال راي است باعث افزايش بازده مغز مي شود.به گزارش سلامت نیوزبه...
جديدترين يافته پزشكان و پژوهشگران نشان مي دهد كه رعايت يك سري رفتار و عادت دهگانه كه مهمترين آن ها تلاش براي كسب اعتماد به نفس و داشتن استقلال راي است باعث افزايش بازده مغز مي شود.به گزارش سلامت نیوزبه نقل از پايگاه خبري رويترز، داشتن حس كنجكاوي و دنبال كسب يافته هاي جديد باعث افزايش فعاليت ميلياردها نرون و سيناپس عصبي در مغز شده و به دنبال آن بهبود عملكرد مغز را به دنبال دارد.
همچنين به گفته پزشكان رعايت دقت و انتخاب صحيح نوع رژيم غذايي تاثير بسزايي در افزايش كارايي مغز دارد.
اين گزارش حاكي است، به گفته پزشكان توجه به اين نكته كه مغز يكي از اعضاي بدن است و بايد ورزش هاي لازم و مربوط به اين عضو بدن صورت گيرد سومين عامل درافزايش بازده مغز به شمار مي آيد.
مثبت انديشي و سعي در مطابق شدن با محيط هاي جديد و مغشوش در صورت ضرورت رامي توان به عنوان چهارمين و پنجمين افزايش بازده مغز در هنگام تفكر و فعاليت هاي روزانه نام برد.
دانشمندان و پزشكان با خاطرنشان كردن اين نكته كه انسان ها تنها موجود مختار و داراي قوه تعقل و تصميم گيري و داراي استقلال در جهان هستند از اين عامل به عنوان ششمين اهرم تقويت كارايي مغز ياد كرده اند.
همچنين انجام مسافرت هاي گوناگون و مواجه با شرايط گوناگون و تمرين تصميم گيري هاي مناسب با هر شرايط خاص باعث تقويت قواي مغز افراد مي شود و مي توان از آن به عنوان هفتمين عامل تقويت كننده مغز نام برد.
به گفته پزشكان تلاش در كسب اعتماد به نفس در تصميم گيري هاي روزمره و تاثير نگرش كلي از افرادي كه با آن ها مراوده داريم حتي اگر به قيمت تصميم گيري اشتباه منجر شود هشتمين عامل در افزايش بازده مغز است.
يادآور مي شود، دانشمندان به صورت اجماع تمرين دوست داشتن و عشق ورزيدن به همه افراد واشياء اطراف و خنديدن و لبخند زدن به همه مشكلات را نهمين و دهمين عامل افزايش بازده مغز در افراد مي دانند.
گردآوری: گروه اینترنتی نیک صالحی
فرصت استثنایی کسب و کار اینترنتی
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی وسلامت ,
,
:: برچسبها:
بازدهي مغز ,
ذهن ,
عقل ,
:: بازدید از این مطلب : 623
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0